ENTREVISTA - PASCAL COMELADE - CANVI DE DATA - L'exposició serà finalment visible únicament avui dijous per culpa del reconfinament

El centre d'art viu La Providence, situat a la Casa Descatllar, acull una exposició d'obres gràfiques intitulada "Música invisible", també s'hi trobarà el darrer disc "Cut Up Popular" i un llibre disc "Le rien illustré"

Rosselló

Pascal Comelade és un artista complet i prolífic. Un exemple ben clar és l'exposició i presentació d'un disc i d'un llibre-disc que tindrà lloc a Illa aquest divendres.

Inicialment havia de ser en presència de l'artista però a causa de les nombroses restriccions sanitàries finalment serà sense ell. L'exposició intitulada "Música invisible" es podrà visitar a la casa Descatllar - La Providence fins al 20 de desembre. També es preveia la presència de l'artista per signar els llibres i els discos algun dia, davant de l'evolució de les mesures lligades a la Covid el més prudent és de contactar amb La Providence Centre Català d'Art Viu.

L'exposició és formada per 2 parts, l'una és un tríptic dedicat al Canigó, i l'altra un centenar de dibuixos de músics amb qui el Pascal Comelade ha col·laborat.