INFORMATIU: Dimarts 12 d’octubre 2021

Robatori massiu o operació de manteniment? Els arguments de l’ajuntament de Perpinyà per justificar la desaparició dels 160 panells en català d’entrada de la vila de Perpinyà divergeixen.

Una delegació de la Plataforma per la Llengua serà rebuda avui a Matignon. Es tractarà de les perspectives per la llengua catalana després de la llei Molac i dels retocs que ha patit de part del Consell Constitucional.

Ahir va tancar la Fira Exposició de tardor de Perpinyà amb un balanç positiu. Prop de 20.000 persones van passar pel Parc de les exposicions per visitar les 200 parades dels exposants. 

A la Salanca l’empresa «El Fourat» (El Forat), especialitzada en l’enterrament d’amiant i de residus de la construcció, vol augmentar la seua superfície. Ubicada a Clairà i Sant Hipòlit, la única empresa del departament autoritzada a tractar amiant ha aixecat un moviment de protesta en contra de la pol·lució del sòl.

Aquest divendres 15 d’octubre, un centre de vaccinació efímer serà instal·lat al peu del Castellet per l’assegurança malaltia  en partenariat amb l’Agència Regional de Salut i la Vila de Perpinyà.


Els Dracs Catalans i el president Bernard Guasch seran sancionats per la comissió de disciplina de la Superlliga després de les declaracions sobre l’arbitratge de la final de dissabte.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció