ENTREVISTA - Joan Sebastià Haydn, president de la Bressola: "l'ajuntament coneixia perfectament les intencions de la Bressola"

Manifestació, dissabte 23 d’octubre a les 11 a Perpinyà

Perpinyà

L’ajuntament de Perpinyà no vol cedir en la seua voluntat de comprar el Monestir de Santa Clara de Perpinyà, l’indret a on la Bressola volia instal·lar un col·legi-liceu.
La Bressola va signar un acord de compravenda a inicis d’agost i fins llavors l’ajuntament sempre havia assegurat que no tenia cap projecte pel Monestir. Però quan acabava el termini, l’ajuntament va finalment fer ús del seu dret de preempció per comprar el Monestir, deixant el col·legi-Liceu de la Bressola sense locals.
El batlle de Perpinyà, Louis Aliot, afirma que la Bressola ha conduït aquest procés de compra d’amagat i que l’ajuntament no podia saber que la Bressola volia comprar el Monestir de Santa Clara.
Impossible afirma el president de la Bressola. Segons Joan Sebastià Haydn les converses amb la municipalitat van ser nombroses i l’ajuntament coneixia perfectament les intencions de la Bressola.


Joan Sebastià Haydn, president de la Bressola, demana la mobilització de totes les associacions i entitats catalanes per la manifestació del 23 d’octubre a les 11h00 a Plaça Catalunya de Perpinyà.
Al marge de la mobilització ciutadana la Bressola també ha presentat dos recursos davant la justícia per demanar la suspensió de l’acte de preempció de l’ajuntament.