INFORMATIU: Dimarts 12 de gener del 2021


La tramuntana ha bufat fort aquesta nit. Catalunya Nord està sota vigilància groga per vent violent i per allaus. Avui s’esperen ràfegues de vent de prop de 100 km/h. Pel que fa a les allaus encara el risc és considerat com a molt elevat.

 La Covid-19 ha fet 2 noves víctimes a l’hospital de Perpinyà. 131 persones han perdut la vida des de l’inici de l’epidèmia. Avui a l’hospital hi ha 55 pacients hospitalitzats dels quals 6 estan en reanimació.

Mentrestant un sindicat de metges ha llançat una crida per iniciar una vaga il·limitada a l’hospital de Perpinyà. El personal sanitari protesta contra la reforma del Segur de la Salut que instaura 2 graelles d’antiguitat diferents entre els metges. 

El govern francès estudiarà demà la possibilitat d’avançar el toc de queda a les 18 h sobre el conjunt del territori estatal.

Preocupació pels liceans que han de passar el Bac aquest any. Els cursos que havien de reprendre la setmana vinent han estat ajornats i els estudis s’hauran de fer a distància.

Al Liceu Aragó els pares d’alumnes es mobilitzen per la mancança d’un professor de francès de 3 classes de primera. El professor titular va rebre un permís especial d’absència per protegir-se de la Covid-19, però d’ençà de dos mesos ningú no l’ha substituït.

Adrià Carrasco va tornar ahir de l'exili per sorpresa després de gairebé tres anys a Bèlgica.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé