INFORMATIU: Dilluns 11 de gener del 2021

La circulació és tallada des d’avui en diversos passos fronterers entre Catalunya Nord i Sud. La prefectura explica que el tancament d’aquests passos segueix l’anunci fet per Emmanuel Macron que vol prevenir l’amenaça terrorista i lluitar contra la immigració clandestina.

La neu ha estat la protagonista del cap de setmana, i ha emblanquinat els paisatges des de la muntanya fins a les platges, amb excepció de calques punts centrals de la plana del Rosselló.

Fa dies que fa fred, i aquestes condicions haurien de continuar els pròxims dies, amb temperatures inferiors a les normals. Com sempre passa en episodis de fred, es parla d’onada de fred. Cal parlar d'onada de fred o bé és només qüestió de sensació ? Cal preveure un hivern fred?

La nevada haurà deixat carreteres tallades arreu del principat de Catalunya. 

Lleugera alça del nombre d’hospitalitzacions per Covid-19 al departament aquest cap de setmana amb 4 casos de més. Actualment 56 persones són hospitalitzades i només 3 pacients en reanimació.

Avui arribarà a l’estat francès el vaccí de la farmacèutica Moderna. S’esperen unes 50.000 dosis que seran destinades, en prioritat, a les regions més afectades per l’epidèmia.

A Catalunya Sud les últimes dades de Covid-19 mostraven ahir una lleugera estabilització de la situació.

La crisi del coronavirus no tindrà conseqüències sobre les vacances escolars ni els examens. Així ho va assegurar ahir el ministre de l’educació que va descartar la possibilitat d’allargar les vacances del febrer.

Un mainatge de 9 anys va ser electrocutat ahir a la via del Tren Groc.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé