INFORMATIU: Divendres 08 de gener del 2021

El mal temps arriba sobre Catalunya Nord. A més del fred, avui també tornarà a bufar la tramuntana. Però seran les precipitacions que marcaran el cap de setmana amb pluges a la plana i nevades a baixa altitud

L’estat francès compta amb 19 casos confirmats de la variant britànica de la Covid-19 segons fonts del govern. El govern espera poder vaccinar un milió de persones d’aquí al final del mes amb l’objectiu de rebaixar el nombre de contagis diaris que actualment està per sobre dels 15.000.

37 vilatges del Pirineu Nord-català podran beneficiar d’una ajuda estatal per compensar les pèrdues lligades al tancament dels remuntadors mecànics per culpa de la crisi sanitària. Les empreses afectades per la manca de freqüentació a les zones de muntanya també podran pretendre a obtenir aquesta ajuda que va de 1.500€ a 10.000€ segons les pèrdues registrades durant l’any 2020.

El tribunal d'apel·lació de Brussel·les ha rebutjat la petició d'euroordre del Tribunal Suprem espanyol per a l'exconseller de Cultura Lluís Puig.

Rugby a 15: l’USAP confirma el fitxatge de Patricio Fernandez. El jugador argentí hauria de signar un contracte fins el 2023. Mentrestant l’USAP jugarà demà a Ais de Provença.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé