INFORMATIU: Dijous 26 de novembre del 2020

El nombre de malalts per coronavirus a Catalunya Nord ha passat a sota de la barra dels 100 hospitalitzats.

Un nou centre de detecció de la Covid-19 acaba d’obrir a Sant Llorenç de la Salanca

Els comerços es preparen per tornar a obrir a partir de dissabte.

Com serà el Nadal a Catalunya Sud en aquest temps de crisi sanitària? La resposta encara no està a punt d’arribar, ahir el ministeri de sanitat espanyol i les comunitats autònomes no van acordar les restriccions comunes per a les festes de Nadal i han deixat la decisió final per a la trobada de la setmana vinent.

Els pares d’alumnes de l’escola maternal Simon Boussiron de Perpinyà han decidit protestar aquest matí davant de l’escola. Des de dilluns els mainatges s’han de quedar a casa perquè manca un professor i no es poden repartir els alumnes en altres classes per culpa de les mesures sanitàries.

Mobilització avui a La Poste. La CGT anima tots els carters a fer vaga avui per reclamar una alça dels salaris.

Eco-Tech Ceram és el nom d’una empresa nord-catalana que l’any 2014 va ser premiada al Concurs Mundial de la Innovació per desenvolupar un projecte d’emmagatzematge tèrmic.

6 anys després l’empresa Eco-Tech Ceran acaba d’estrenar un nou equipament que permet emmagatzemar calor i reutilitzar-la sense produir cap emissió de Co2.

El Comitè de Solidaritat Catalana organitza avui una nova hora solidària amb els presos, exiliats i represaliats catalans. La cita, com és habitual en temps de confinament, es farà a distància a través de vídeos i connexions en directe.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé