INFORMATIU: Dimecres 25 de novembre del 2020

Emmanuel Macron va presentar ahir el pla d’alleugeriment del confinament. Es farà en 3 etapes: La primera començarà dissabte amb la reobertura dels comerços i més tolerància per la mobilitat.  La segona fase començarà el 15 de desembre amb la fi del confinament que serà substituït per un toc de queda entre les 21 h i les 7h del matí. És en aquest moment quan podran tornar a obrir els teatres, cinemes i museus.

Les festes de finals d’any s’hauran de fer en un cercle familiar reduït i el toc de queda serà alleugerit a les nits del 24 i 31 de desembre. La tercera fase és prevista el 20 de gener amb la reobertura dels bars, dels restaurants i de les discoteques. Per les pistes d’esquí encara caldrà esperar més temps, fins a inicis de gener.

El coronavirus va fer una nova víctima ahir a Catalunya Nord, però els serveis dedicats al coronavirus a l’hospital i les clíniques es van buidant a poc a poc.

L’estat francès va passar ahir la barra dels 50.000 morts de coronavirus als hospitals i als establiments medico-socials com poden ser les cases de jubilats.

Avui és el dia internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

A Catalunya Sud ERC ha anunciat que ha arribat a un preacord amb el govern espanyol per aprovar els Pressupostos Generals de l'Estat de l'any vinent.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé