INFORMATIU: Divendres 20 de novembre del 2020

Catalunya Nord està a punt de comptar amb un centenar de víctimes de la covid-19.

L’USAP va guanyar ahir al camp de Vannes, el líder del campionat de ProD2. Una victòria per 19 a 21 que es va fer realitat als últims instants del partit gràcies a un drop de Thibauld Suchier.

Aquest vespre els Dracs Catalans provarà d’accedir a la final de la Superlliga. Els Dracs jugaran la tercera semifinal de la seva història. Les dues primeres, el 2009 i el 2014, van ser perdudes, potser la tercera serà la bona.

Nou episodi en el duel entre el Consell Departamental i el batlle de Perpinyà per l’antic hotel La Cigale. El tribunal administratiu de Montpeller ha decidit frenar el projecte de construcció d’una comissaria de policia, com ho desitjava Louis Aliot.

La tramuntana que va començar a bufar ahir va arrencar un cable elèctric a Òpol i el vilatge es va quedar sense electricitat.

A Catalunya Sud el desconfinament s’accelera i a partir de dilluns tornaran a obrir els bars, els restaurants, els teatres i cinemes.

Per les festes de Nadal ja no hi haurà restriccions de desplaçament. Els sud-catalans que viuen aquí podran tornar al sud i en sentit contrari també es podrà venir del principat per passar les festes aquí al nord.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé