INFORMATIU: Dijous 19 de novembre del 2020

El nombre de víctimes va pujar ahir a 98 morts a Catalunya Nord. Avui 130 pacients són hospitalitzats dels quals 24 estan en reanimació.

En general les xifres mostren un retrocés de l’epidèmia, malgrat aquestes xifres la situació és encara delicada als hospitals, clíniques i les cases de jubilats.En els darrers dies s’han multiplicat els casos positius a les Ehpad. Les últimes tocades són les de Sant Esteve, Sant Cebrià, Pià i Sant Pau de Fenollet.

El senador nord-català Jean Sol, del partit Les Républicains, serà l’encarregat d’una nova missió de solidaritat, inserció i igualtat d’oportunitats, en el marc del projecte de llei de Finances 2021.

El Consell regional es reuneix avui en sessió plenària. A l’ordre del dia es debatrà del pla de lluita contra les violències als liceus.

Avui arriba el Moscat de Nadal, el primer vi dolç comercialitzat després de les veremes.

A Catalunya Sud el govern català ha entrat en una nova crisi entre ERC i JxCat. El què ha tornat a encendre la pólvora són les filtracions que hi ha hagut sobre el pla de desconfinament, conegut allà com a pla de desescalada.

Important descoberta a la costa catalana. Els arqueòlegs han trobat les restes d'un vaixell de mitjans del segle I abans de Crist que es va enfonsar a les illes Formigues, al Baix Empordà.

L’USAP torna al terreny de joc avui després de la derrota contra Besiers per 10 a 16. Avui el rival és Vannes, el líder del campionat de ProD2.
 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé