INFORMATIU: Dilluns 16 de novembre del 2020

L’epidèmia de coronavirus va fer una víctima més ahir a l’hospital de Perpinyà. Ja són 95 pacients que han mort des de l’inici de l’epidèmia.

Sobre el conjunt de l’estat, aquest diumenge s’ha registrat una baixada del nombre de nous contagis i de morts per coronavirus.

Dos nous centres de proves de Covid-19 obren aquest matí. Un es troba al Barcarès, al Mas de l’Illa, i el segons a Canet.

Apolit si heu de sortir de casa, penseu a emplenar l’atestació. El Prefecte dels Pirineus Orientals ha anunciat un reforç dels controls, tant a Perpinyà com a la resta de Catalunya Nord.

Catalunya Sud ha fet un pas endavant en la fase de desescalada de l’epidèmia. La velocitat de contagis ja se situa en el 0,80. En general els indicadors són optimistes i la Generalitat ja ha fixat la data del 23 de novembre per posar fi a les restriccions.

Finalment, el tren Perpinyà-Vilafranca arriba al seu «terminus», 1066 dies després de la interrupció de la línia. “Train en Têt”.

Avui té lloc una sessió pública del Consell Departamental en format digital i no presencial. La sessió comptarà amb 39 dossiers a l’ordre del dia entre els quals destaquem el Debat d’Orientació pressupostària.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé