INFORMATIU: Divendres 13 de novembre del 2020


 

L’ARS informa que el balanç de víctimes de la Covid 19 s’agreuja a Catalunya Nord amb 2 persones mortes suplementàries que porten a 92 el nombre de morts total

El primer ministre, Jean Castex, va anunciar ahir que de moment no canvien les restriccions lligades a la pandèmia de Covid 19.

Dues Manifestacions es preparen contra les restriccions lligades a la Covid 19.Demà dissabte a Prada, a les 10h del matí a la plana Sant Martí, contra l’obligació de la mascara per als mainatges de més de sis anys.

I dilluns, a Perpinyà, a les 10h del matí plaça de la República convocada per la Confederació de petites i mitjanes empreses, amb el suport de la Unió dels Mesters de l’hostaleria i el sector Automòbil.

A Catalunya Sud el govern de la Generalitat ha anunciat que les mesures actuals s’allargaven 10 dies més.

La SNCF i el comité d’usuaris de l’associació Train en Têt, confirmen que la línia de trens entre Perpinyà i Vilafranca tornarà a funcionar en tot el seu recorregut a partir d’aquest dilluns.

Engany, per primera vegada, la Casa de la Generalitat de Perpinyà participa formalment a l'anomenada Viquimarató. Es tracta d’una operació cooperativa per fer créixer la Viquipèdia en llengua catalana.

En la sessió del Consell Municipal de Perpinyà ahir es va votar a l’unanimitat l’acord sobre l’aparcament al centre ciutat.

Rugbi 13: fases finals de la Superlliga- els Dracs Catalans jugaran a partir de les 20h45 contra Leeds a Warrington. L’objectiu seria d’accedir a les semi finals.

Rugbi 15, demà l’USAP rep Besiers a partir de les 9h05 del vespre a Aimé Giral però sense públic.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé