INFORMATIU: Dimarts 13 d’octubre del 2020

Les xifres del coronavirus són dolentes a Catalunya Nord i el departament està cada cop més a prop d’entrar en zona d’alerta reforçada.

A Perpinyà avui hi ha 31 malalts que reben tractaments hospitalaris. Als serveis de reanimació 5 pacients estan rebent tractaments contra la Covid-19.

A Catalunya Sud el nombre de casos de Covid-19 també està creixent.

Pertorbacions a la carretera N 116. La circulació és alternada al nivell de Vilafranca de Conflent sobre una distància d’uns 100 metres al sector de Riubanys.

El Vallespir es va quedar ahir sense telèfon, ni fix, ni mòbil i sense internet. L’avaria va ser provocada pel tall d’un cable de fibra òptica en unes obres que s’estan fent al Pertús.

Ahir érem el 12 d’octubre, el dia de la hispanitat. A Barcelona una manifestació feixista es va reunir al peu del monument a Cristòfol Colom.

En canvi els Mossos d’Esquadra van impedir que una manifestació antifeixista s’apropés de la seu del partit feixista VOX.

L’estàtua de Colom també va ser l’escenari d’una manifestació anticolonialista. Perquè el 12 d’octubre és el dia suposat de la descoberta d’Amèrica.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé