INFORMATIU: Dilluns 12 d’octubre del 2020

El vent nos acompanyarà avui encara després d’un cap de setmana de forta tramuntana. Ahir les ràfegues de vent van bufar fins a 130 km/h al Cap de Biarra. A Muntanya l’hivern s’ha instal·lat amb pluges i fins i tot nevades que han deixat entre 5 i 10 centímetres per damunt dels 1800 m, i fins a 20 cm en algun punt del Capcir i d’Andorra.
 

Dissabte va ser una jornada de mobilització a favor de les llengües dites regionals a l’estat francès. Qui ha reaccionat a aquesta mobilització és Carole Delga que ha reclamat una revisió de la reforma Blanquer a favor de les llengües catalana i occitana.

L’epidèmia de Covid-19: augment de casos a Catalunya Nord, i en particular els casos greus. 26 persones són hospitalitzades a Perpinyà, ara són 6 pacients que estan al servei de reanimació.

A Catalunya Sud la Generalitat es prepara per establir noves mesures per frenar els contagis de Covid-19. El Departament de Salut ha demanat a la ciutadania que redueixi la interacció social.

La Cambra de Comerç i d’Indústria i els seus socis llancen una convocatòria de projectes per professionals del sector del turisme sostenible transfronterer.

El Municipi de Corsan a l’Auda ha aprovat una declaració de sosteniment als presos polítics catalans.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé