INFORMATIU: Dimecres 16 de setembre del 2020


 

La brigada de gendarmeria de Millars investiga la mort d’un jove de 15 anys que ahir va ser atropellat per un tren al vilatge de Sant Feliu d’Amunt. Els investigadors privilegien, de moment, la pista del suïcidi.

Louis Aliot ha anunciat noves mesures per reforçar la seguretat a Perpinyà, després de la detenció, dilluns passat, de dos homes armats a prop de dues escoles del barri de Sant Mateu..

El batlle de Perpinyà també ha carregat contra l’estat demanant que prengui les seues responsabilitats contra el tràfic i la màfia.

El Sydetom 66, el sindicat de tractament de deixalles, elegirà avui el seu president.

14 pacients positius al coronavirus estan hospitalitzats actualment a Perpinyà, dels quals un està en reanimació.1

El vilatge de Paretstortes se suma a la llista de municipis en què la màscara passa a ser obligatòria. La mesura concerneix les zones pròximes a les escoles, en un radi de 50 metres. 1

El Departament de Salut de la Generalitat ha allargat de 15 dies les restriccions contra la Covid-19 a Barcelona i quinze municipis més de l'àrea metropolitana.

A Girona i Salt també tornen augmenten les restriccions. Es tancaran els parcs infantils, els equipaments esportius a l'aire lliure.

Aquest dijous serà un dia de manifestació pels sindicats de l’ensenyament. La FSU, la CGT i Solidaires convoquen una mobilització per demà a les 10h30 a la Plaça de la victòria de Perpinyà.

La justícia andorrana ha acceptat una denúncia contra Mariano Rajoy i membres del seu govern per presumptes coaccions a les principals institucions del país.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé