INFORMATIU: Divendres 11 de setembre del 2020

La Diada Nacional de Catalunya es celebrarà avui malgrat les mesures sanitàries.

A Catalunya Nord la Diada també es celebrarà.

El president de la Generalitat va pronunciar ahir el discurs de la Diada durant el qual va fer referència al 80è aniversari de l'afusellament de Lluís Companys.

L’epidèmia de coronavirus va creixent, a l’hospital de Perpinyà 2 persones més han estat hospitalitzades. En total avui 10 persones estan rebent tractaments contra la Covid-19.

El coronavirus també ha fet la reentrada i cada dia apareixen nous casos en escoles de tot el territori.

El vilatges de Pià i de Vilallonga de la Salanca s’afegeixen a la llista de municipis en què la màscara passa a ser obligatòria.

L’ajuntament de Banyuls de la Marenda ha decidit anul·lar la festa de les veremes prevista pel segon cap de setmana d’octubre.

Mala notícia pels seguidors de l’USAP. El matx entre Perpinyà i lo Mont de Marçan ha estat ajornat perquè diversos jugadors de l’equip de les Landes han donat positiu al coronavirus.

Les mobilitzacions de les Armilles Grogues tornen demà. Les Armilles grogues es reuniran demà a les 10h00 del matí al giratori del Mas Romà al sud de Perpinyà.

Manifestació a Prada aquest dissabte per defensar les tradicions rurals. Sota aquest lema s’amaga una mobilització convocada per la federació departamental dels caçaires a favor de la caça amb cola.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé