INFORMATIU: Dijous 10 de setembre del 2020

Un nou cas de Covid-19 ha estat detectat en una escola del departament. És al vilatge del Soler que el cas una classe de l’escola elemental Aragó ha hagut de tancar.

Ara els pares que hagin de guardar mainada a casa tindran la possibilitat d’estat a l’atur parcial si no poden fer teletreball.

A Catalunya Sud es reforcen les mesures de prevenció contra la Covid-19 quan manquen pocs dies per la reentrada.

La Presidenta de la Regió, Carole Delga ha donat negatiu a la prova de Covid-19. Delga va fer la prova, com Jean Castex, perquè tots dos van estar en contacte amb el Director del Tour de França que ell sí que ha donat positiu.

Aquest vespre la Casa de la Generalitat de Perpinyà us convida a participar en l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

L’hora solidària amb els presos polítics i exiliats catalans també es farà avui a Elna.

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha denunciat que el govern espanyol espia els membres de l'organització.

Un sol bitllet de transport públic pels usuaris de les línies de Cerdanya-Capcir i Conflent.

El Conflent fa un pas endavant en l’atenció mèdica dels pacients amb la instal·lació d’una IRM a l’hospital Sant Miquel de Prada.

Si a Catalunya Nord la producció de raïm s’anuncia magre, doncs a Catalunya Sud és l’avellana que ha patit molt del clima.

Rugby a XIII, la Super League acaba de canviar el seu reglament per la classificació d’aquesta temporada.Amb el nou sistema, avui són els Dracs Catalans qui ocupen el primer lloc amb 71.4 % de victòries i 7 partits disputats.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé