L'informatiu del dijous 30 de juliol 2020


El Comité de Solidaritat Catalana torna a convocar la gent a mostrar el seu suport als presos i exiliats catalans en una setmana marcada per la decisió de la justícia de suprimir-los el tercer grau que permetia als presos polítics de poder dormir algun dia a casa seua. La cita és a partir de les 6 i mitja de la tarda a la plaça Aragó per caminar amb pancartes per al centre de Perpinyà i acabar cap a les 7 al peu del Castellet.
Nou canvi al capdavant de la prefectura, s'ha anunciat ahir en el consell de ministres, Philippe Chopin que va arribar a Perpinyà al juny del 2018 serà traslladat al departament del Puy de Dome. El nou prefecte, tot i que encara sense data precisa, serà Etienne Stoskopf.
En les darreres eleccions municipals ningú no es va presentar al poble de Caudiers de Conflent, la prefectura acaba doncs de tornar a convocar eleccions, la primera volta serà el diumenge 13 de setembre i les dates per presentar-se serà els 24 i 25 d'agost. De moment s'ha designant una delegació especial encarregada d'administrar el municipi.
Stephane Babey, fins ara membre del gabinet de la presidenta del Consell Departamental Hermeline Malherbe, es convertirà d'aquí a 10 dies com el nou director de gabinet del batlle de Perpinyà, Louis Aliot.
Els comerços del centre ciutat de Perpinyà estan autoritzats a participar a la braderia en el marc del tram final de les rebaixes. Hi haurà dos períodes, de dijous a dissabte tant aquesta setmana com la propera.
Rugbi 13- S'ha tornat a fer el sorteig de la Cup davant de l'anul·lació dels campionats de Championship i League 1, a més de l'abandó de la competició de Toronto. Al final queden 10 clubs, s'ha fet el sorteig de 2 partits, els 6 altres clubs ja són classificats per als quarts de final. Els Dracs Catalans hauran de jugar la seua plaça contra Wakefield el 22 d'agost.
 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé