L'informatiu del dimecres 29 de juliol 2020

Els presos polítics ja no podran tornar a sortir de la presó després que la justícia hagi suspès el tercer grau a la demanda de la fiscalia espanyola. El president de la Generalitat, Quim Torra, també ha decidit fer una declaració institucional. Torra ha qualificat de ‘venjança’ la decisió dels jutges.

El Fireland, aquesta festa organitzada pels bombers de Perpinyà amb música electrònica inicialment prevista el 12 de setembre serà finalment ajornada fins l'any 2021. La causa d'aquesta decisió és evidentment les condicions sanitàries lligades a la covid 19.

L'ARS ha enviat un nou punt de la situació del coronavirus, a Catalunya Nord torna a haver-hi dues persones hospitalitzades, cap en reanimació.
Al nivell regional hi ha 45 hospitalitzats, 9 dels quals en reanimació.

Aquesta tarda, a partir de les 6 hi haurà un concert de Carilló davant de la Catedral de Perpinyà però amb un canvi sobre el programa previst. Per les noves mesures de restricció imposades a Bèlgica, a causa del coronavirus, Marc Van Bets no pot fer el desplaçament. El concert serà doncs a càrrec d'Elisabeth Vitu i Laurent Pie.

Ahir va morir Gisele Halimi a l'edat de 93 anys. Era una advocada i política compromesa amb la causa feminista i en particular l'avortament. Va ser diputada de l'assemblea francesa a inicis dels anys 80. 

ESPORTS
Futbol- El club de Canet havia de jugar un partit amistós avui a Balma, prop de Tolosa, però el club català considera que no s'hi respecten els criteris sanitaris i ha preferit anul·lar el seu desplaçament. La propera cita serà a Argelers on rebran Seta el 7 d'agost.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé