INFORMATIU: Divendres 26 de juny del 2020

Avui és el darrer dia de campanya electoral per les municipals de diumenge. 41 municipis de Catalunya Nord votaran a la segona volta de les eleccions municipals.

El president Carles Puigdemont crida a votar per Jean-Marc Pujol aquest diumenge.

D’altra banda l’actual batlle de Perpinyà va rebre ahir el suport d’Alexandre Bolo, candidat a la primera volta quer va obtenir un 1,3% de vots.

Un centenar de persones es van concertar ahir a Perpinyà per manifestar amb música llur oposició a l’extrema dreta. Pere Figueres, Monsieur Jacques i Davy Kilembé van actuar al peu del Castellet.

La vila de Perpinyà ha prohibit la venda de cartutxos de gas per a sifons als menors d’edat a l’espai públic. Aquesta mesura s’ha adoptat arran del fort augment del consum recreatiu d’aquest gas. 

Els amos de discoteques del departament es preparen per desobeir a la prohibició d’obrir durant aquest estiu.

La divisió de l’independentisme es va fer evident un cop més ahir al Congrés dels Diputats que va aprovar el suplicatori perquè el Tribunal Suprem pugui actuar penalment contra la portaveu de Junts per Catalunya, Laura Borràs.

Emmanuel Macron va anunciar ahir la creació d’una missió independent d’avaluació de la gestió de al crisi de la Covid-19 i sobre l’anticipació dels riscs pandèmics.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé