INFORMATIU: Dimarts 19 de maig del 2020


A l’hospital de Perpinyà avui encara hi ha 4 persones hospitalitzades, cap d’elles en reanimació. El nombre de morts ja fa dies que s’ha estabilitzat amb 34 víctimes.

A l’estat francès ahir el nombre de morts va augmentar amb 131 víctimes de més.

A Catalunya Sud ha baixat el nombre de casos de contagis confirmats per un error en les dades enviades per un laboratori d'un centre hospitalari

L'escola de La Roca de l'Albera torna a acollir alumnes avui després d'haver estat tancada per un possible cas de Covid-19 a l'entorn familiar d'una treballadora. Els resultats de les proves de coronavirus són negatius i el batlle ha autoritzat l'obertura de l'escola avui.

Prop de 2.400 alumnes van tornar als col·legis ahir després del tall pel confinament.

Les màscares també seran al centre de la polèmica avui al consell municipal de Perpinyà que es reunirà a porta tancada. L’oposició acusa el batlle Jean-Marc Pujol d’haver aprofitat la distribució de màscares per fer campanya per la segona volta de les municipals.

Amb el desconfinament, a poc a poc tornen a obrir els llocs de cultura i de lleure. Aquests són els primers que van tancar i els darrers en tornar a obrir.

Bona notícia pel Conflent, la Cerdanya i el Capcir, avui a les 7 de la tarda torna a obrir la RN116.

Un incendi es va declarar ahir a la presó de Perpinyà quan un detingut va encendre un foc a la seua cel·la. Una persona va ser lleugerament intoxicada pel fum.

Primer accident ahir a la costa des que et pot tornar a passejar a vora mar. Una dona va caure a les roques a Port-Vendres mentre passejava.

La D900 va ser tallada ahir a la frontera entre Catalunya Nord i l'Aude per culpa d'un vehicle en flames.

La cancellera alemanya, Angela Merkel, i el president francès, Emmanuel Macron, van proposar ahir als socis europeus un fons de 500.000 milions d'euros per rellançar l'economia europea impactada per la crisi sanitària.

Als Estats Units van morir ahir prop de 700 persones. EL nombre de morts supera ja les 89.000 víctimes des de l’inici de l’epidèmia.

Rugbi a 15: l'USAP ha anunciat el fitxatge del pilar dret de Castres Paea Fa'anunu. El jugador de 31 anys ha signat per dues temporades.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé