Divendres 03 d’abril del 2020

El darrer recompte del coronavirus a Catalunya Nord eleva a 16 el nombre de morts, és un de més en comparació amb el dia anterior. Hi ha actualment 113 persones hospitalitzades i 104 ja han pogut tornar a casa havent superat la malaltia.

Mentrestant a la regió el nombre de víctimes va creixent. Ahir van morir 14 persones i es van declarar 211 casos positius de més.

El departament distribuirà 400 tauletes als alumnes de col·legi que no disposin del material necessari per poder seguir els cursos des de casa.

La Prefectura ha obert una plataforma en línia destinada als voluntaris que vulguin donar un cop de mà al sector agrícola dels Pirineus-Orientals.

El balanç de víctimes a l'estat francès va augmentar ahir fins als 450 morts. Actualment hi ha més de 26.000 persones hospitalitzades a tot l'estat.

El Primer ministre francès va avisar ahir que el confinament hauria de ser allargat, al menys, fins el 15 d'abril.

En motiu d'aquesta epidèmia el Primer ministre va anunciar que les proves del BAC no es podran fer amb normalitat al mes de juny.

El batlle de Prada, Jean Castex, ha estat escollit per estudiar els diferents escenaris possibles per aixecar les mesures de confinament a l'estat francès.

A Catalunya Sud ahir va baixar el nombre de morts com també el nombre de contagis de coronavirus. Van morir 242 persones, són 2 de menys que el dia anterior.

L'estat espanyol va superar ahir la xifra dels 10.000 morts i els 110.000 contagis.

Les juntes de tractament de les presons de Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses han denegat que els dirigents independentistes empresonats puguin passar a casa el confinament.

El tancament de la frontera està portant conseqüències greus en alguns comerços de la Jonquera.

A escala mundial el coronavirus s'ha detectat en més d'un milió de pacients. La mortalitat causada per la Covid-19 continua creixent i ja s'han superat les 50.000 víctimes arreu del món.

Cuba ha enviat metges especialistes en 12 països del món per ajudar a combatre el coronavirus. Un dels metges cubans que van arribar fa poc dies a Andorra ha donat positiu al coronavirus.

Un cadàver va ser descobert ahir a la platja de Canet. Una investigació ha estat oberta per descobrir la identitat i les causes de la mort de la víctima

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé