Dimarts 31 de març del 2020

El coronavirus ha fet una víctima més a l'Hospital de Perpinyà. El nombre total de víctimes és ara de 12 morts i de 126 hospitalitzacions en curs.

A la regió ahir van morir 9 malalts. Segons l'Agència Regional de Salut han perdut la vida 81 persones per 2.126 casos positius a la Covid-19.

El Prefecte dels Pirineus-Orientals ha anunciat un allargament del període del toc de queda. Serà vigent durant dues setmanes, fins al 15 d'abril.

A l'Hospital transfronterer de Cerdanya 12 pacients són ingressats amb CODIV-19 i 1 cas en observació. Des de l'inici de l'epidèmia 22 persones han donat positiu a la Cerdanya.

L'Agència Regional de Salut torna a llançar una crida a la mobilització de professionals de salut voluntaris. Se cerquen estudiants, professionals actius o jubilats per reforçar els efectius als hospitals o als establiments medico-socials de la regió.

Els professors intenten mantenir l'activitat escolar malgrat el confinament. Molts es mostren inquiets pel risc de veure alumnes desconnectar de la dinàmica escolar.

La Prefectura ha anunciat que la validesa dels permisos de residència pels estrangers en situació regular serà allargada de 90 dies en aquest període de confinament.

Les obres de rehabilitació de la 116 van reprendre ahir. La Prefectura avisa que si les condicions sanitàries ho permeten, l'equip d'obrers podria ser reforçat per accelerar el ritme de les obres.

Catalunya Sud va registrar ahir les pitjor dades des de l'inici de l'epidèmia. Hi van morir 262 persones i es van confirmar 2616 casos positius suplementaris.

Segons l'epidemiòleg Oriol Mitjà, prop de 350.000 catalans ja haurien passat el coronavirus, sense saber-ho. Significa que només s'haurien detectat un 4% dels casos.

El nombre de víctimes a Andorra és de 8 morts i 370 positius. Proporcionalment Andorra ha superat Alemanya i Corea del Sud en nombre de test a la seva població.

A l'Estat francès ahir es va registrar l'augment més fort en nombre de defuncions des de l'inici de l'epidèmia amb 418 víctimes. El nombre total de víctimes ha passat la barra dels 3000 morts.

Segons l'OMS ja han mort 35 000 persones a tot el món del coronavirus. La contagió segueix en plena expansió amb més de 700 000 casos confirmats.

Els jugadors del F.C Barcelona han acceptat rebaixar el seu salari d'un 70% mentre duri la inactivitat, a més ajudaran els empleats del club a cobrar tot el seu salari.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé