Dimecres 25 de març del 2020

El Covid-19 va fer una víctima més ahir a Catalunya Nord. Fins ara 7 persones han mort a l'Hospital de Perpinyà. Aquest dimarts 97 persones eren hospitalitzades a Perpinyà.

A nivell regional 900 casos han estat confirmats per 380 hospitalitzacions i 40 morts.

A Catalunya Sud ahir va ser el dia en què es van registrar més morts amb 177 víctimes. El nombre total de morts a Catalunya Sud és de 516 persones per 10 000 casos positius.

L'Estat francès va passar ahir la barra dels 1000 morts als hospitals. El nombre de persones hospitalitzades era ahir de 10 176.

El Director General de Salut va anunciar ahir que l'estat francès augmentarà el nombre de proves de detecció del coronavirus fins arribar a 29000 proves diàries d'aquí a la fi de la setmana.

El Consell científic del Coronavirus a l'estat francès va anunciar ahir que el confinament podria durar 6 setmanes fins el dia 28 d'abril.

Des de la passada nit, la vila de Perpinyà anuncia el toc de queda fent sonar la sirena. Recordem que està totalment prohibit circular per Perpinyà entre les 8 del vespre i les 6 de la matinada.

Perpinyà no és el sol municipi en aplicar un toc de queda. Morellàs també ha adoptat aquesta mesura, cada nit entre les 22h i les 5 del matí.

El confinament pot tenir conseqüències positives pel planeta. Segons una investigació de la Universitat Politècnica de València, la contaminació en diòxid de nitrogen ha baixat d'un 83% a Barcelona i d'un 64% a València.

En aquests moments de confinament el Teatre Eòlia de Barcelona vos proposa descobrir obres de teatre des de casa i gratuïtament. Avui l'obre proposada és « La maternitat d'Elna ». La podreu veure a través de Youtube des d'avui i fins a divendres entre les 5 de la tarda i les 10 de la nit.

La companyia Ryanair ha anunciat que ja no programa cap més vol durant els mesos d'abril i de maig com a conseqüència de l'epidèmia de Covid-19.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé