Dilluns 17 de febrer del 2020

Avui és previst que comencin les primeres obres de la N116. Han de servir per garantir la seguretat i l'estabilitat del terreny a la zona afectada per l'esllavissada que es va produir ara fa 15 dies.

Durant les obres de la 116 s’espera que la circulació a les carreteres del Capcir sigui més densa. Ahir justament un accident es va produir a la d118, al nivell del barratge de Matamala.

El CAUS 66 (Col·lectiu Associatiu dels Usuaris de la Salut) organitza avui un gran debat amb els candidats a l’elecció municipal a Perpinyà. El debat es farà avui a la Sala de les Llibertats de Perpinyà a partir de 17h30.

Eleccions municipals: el batlle de Canoes, Jean-Louis Chambon es torna a presentar per un nou mandat.
Al Soler hi haurà una llista d’extrema dreta a les properes eleccions municipals. Ahir es va fer publica la candidatura de Gérard Ribet del Rassemblement National.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha avisat que anunciarà la data de les eleccions al Parlament l'endemà de l'aprovació dels pressupostos.

Avui acaba el termini pel pagament de la fiança de 4,1 milions d’euros imposada pel Tribunal de Comptes espanyol contra una trentena de persones,entre les quals hi ha el govern de Puigdemont per l’1-O. La Caixa de Solidaritat, va informar dijous passat que s’havien recaptat 800.000 euros, és a dir, que encara mancaven 3,3 milions d’euros.

Rugbi a 13: els Dracs Catalans han sumat la primera victòria de la temporada. Va ser dissabte contra Castleford pel resultat de 36 a 18.

Ha mort Didier Cabestany, antic jugador de rugbi a XIII que pa passar pel XIII Català, Sant Esteve o encara el PSG. Va jugar amb l'UTC per finalment acabar la seua carrera a XV amb l'equip d'Arles-Amélie-Prats.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé