Divendres 14 de febrer del 2020

Indignació a Oceja després de la descoberta de degradacions i trencadisses sobre una cinquantena de tombes del cementiri.

Canvi de presidència a l’associació Arrels. Mateu Pons serà el president de l’associació que agrupa la ràdio i les dues escoles Arrels. Mateu P ons pren les seves funcions amb un anunci : l’Associació Arrels organitzarà un debat de cara a les eleccions municipals a Perpinyà.Serà un debat animat per Ràdio Arrels que es podrà seguir a través de les xarxes socials. EL debat es farà amb presència de públic a l’espai Pynénéon de Perpinyà. Es previst el dia 24 de febrer a 19h. 

La línia de tren entre Perpinyà i Vilafranca de Conflent tornarà a obrir el proper 6 d'abril. L’obertura només serà possible, de moment, entre Perpinyà i Illa per culpa d’una esllavissada que es va produir el 27 de gener a Rià i va deteriorar les vies.

EL moviment de vaga contra la reforma de les jubilacions arriba ara a les estacions d’esquí del Pirineu català. La CGT i FO han anunciat diverses accions, durant le cap de setmana, a les estacions de Font-Romeu Pirineu 2000, Formiguera, Els Angles, l’Espai Cambre d’Ase i a Porté Pimorent.
Les protestes també concerniran la reforma de l’atur i el manteniment de diversos oficis relacionats amb l’esport d’hivern.

El col·lectiu Pacte per la Transició 66 ha convocat, per avui, una acció visual i simbòlica contra l'omnipresència de la publicitat a l’espai públic. Aquesta acció es farà aquesta tarda a 14h al peu del Castellet.

Baixada discreta de l’atur a Catalunya Nord pel quart trimestre del 2019. La baixada és d’un 1,8 %, és a dir unes 35 000 persones a l’atur de menys en categoria.

Dolors Bassa i Joaquim Forn podran sortir de la presó durant unes hores al dia, segons han decidit les juntes de tractament de les presons de Puig de les Basses i de Lledoners.

La diputada de JxCat Laura Borràs ha anunciat que avui no anirà al Tribunal Suprem, on estava citada a declarar, de manera voluntària, com a investigada per prevaricació, frau, malversació i falsedat documental en relació amb els contractes de la Institució de les Lletres Catalanes.

Rugbi a 15: l'USAP ha deixat escapar la primera plaça del campionat després d’haver perdut al camp de Grenoble per un resultat de 20 a 10.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé