Dimarts 11 de febrer del 2020

La rehabilitació de la N116 podria costar uns 10 milions d'€ segons una estimació feta publica pel govern francès.

La tempesta Gloria no només ha danyat la N116. Diversos vilatges també han patit les conseqüències dels aiguats i de les fortes pluges. El Consell Departamental va votar ahir una ajuda d'urgència de 4 milions d'€ pels municipis sinistrats.

Les empreses de Cerdanya i Capcir també rebran una ajuda per compensar les conseqüències del tall de la 116.

Una assemblea ciutadana ha estat convocada avui a 18h30 a l’Agora, sota el giratori del Serrat d’en Vaquer a Perpinyà per ampliar la mobilització social contra la reforma de les pensions i totes les lluites pels drets dels treballadors.

Els advocats de Catalunya Nord han decidit reconduir el moviment de vaga que van iniciar ara fa 6 setmanes contra la reforma de les pensions.

La germana de Dolors Bassa, la diputada d'ERC Montse Bassa, serà a Catalunya Nord el 27 de febrer. Participarà a un acte de campanya de l’Alternativa a les eleccions municipals a Perpinyà. Aquesta llista d’esquerres encapçalada per Caroline Forgues i Jean-Bernard Mathon rep el suport d’ERC Catalunya Nord, així com el Partit Communista, La France Insoumise, el Nou Partit Anticapitalista, Génération(s) i persones de la societat civil.

El president del Tribunal Suprem espanyol ha enviat al Parlament Europeu la seva petició de suplicatori per a Clara Ponsatí.

A Catalunya el Mobile World Congress que pateix les consequencies del Coronavirus. El saló més gran del món per a la indústria de la telefonia mòbil no podrà comptar amb grans marques enguany però la por del coronavirus.

 

 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé