Dimecres 08 de gener del 2020

Indignació als Restaurants del Cor de Perpinyà. L'associació d'ajuda als més desafavorits ha patit un robatori en els seus locals del Polígon Nord de Perpinyà.

Oriol Junqueras, reconegut oficialment com a eurodiputat, ha estat escollit vicepresident primer dels Verds/Aliança Lliure Europea a l'Eurocambra i president del subgrup de l'Aliança Lliure Europea (ALE).

La inhabilitació de Quim Torra per la Junta Electoral Central, és cada cop més questionada.

Es prepara una nova jornada de vaga i de manifestacions per demà contra la reforma de les jubilacions. S’espera que es torni a intensificar el seguiment de la vaga als transports. La SNCF ha informat que les protestes contra la reforma de les jubilacions han fet perdre a l’empresa uns 600 milions d’€. Avui a la regió circularan 5 TER sobre 10 i 5 TGV sobre 10.

La vila de Perpinyà torna a obrir un servei d’acollida pels alumnes de les escoles en què el nombre de professors vaguistes sigui igual o superior al 25 %.

Al Liceu Maillol de Perpinyà, la Intersindical amenaça en fer boicot a les proves de control continu del BAC. Aquestes proves començaran a partir del 20 de gener.

Important Operació policial aquests dilluns i dimarts a Perpinyà. La secció d’intervenció de la Policia i el brigada anticriminalitat van actuar als barris de Sant Jaume i al Baix Vernet.

Avui comencen les rebaixes d’hivern. El govern francès ha reduït la durada d’aquest període de rebaixes a 4 setmanes en lloc de 6.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé