Dimarts 03 de desembre del 2019

Els serveis de policia de Perpinyà han descobert més de 360 plantes de marihuana a la cité Bellus. Dues plantacions van ser trobades durant una operació policial realitzada divendres passat.

Una investigació policia ha estat oberta contra un antic professor del Conservatori de Perpinyà per agressions sexuals sobre menors. El Conservatori està preparant una reunió d’informació dirigida a les famílies.

Avui sem el 3 de desembre, dia internacional de les persones handicapades. Avui el secretari general de la direcció dels serveis departamentals de l’Educació Nacional dels Pirineus Orientals, Christian Horgues, visitarà el Pol Pediàtric del centre de cures de Cerdanya.

 

Aquest any a l’Acadèmia de Montpeller hi ha 15 500 alumnes en situació d’hàndicap. Uns alumnes que reben l’ajuda d’acompanyants que els assisteixen al dia a dia a l’escola. Uns treballadors que denuncien una situació precària amb salaris inferiors als 800€ mensuals.

 

Al Capcir l’obertura de les pistes d’esquí de Formiguera ha estat ajornada. Era prevista per demà dimecres, però les condicions meteorològiques ho impediran.

 

Omnium Catalunya Nord comença, a partir d’avui, un nou cicle de cinema en català.

El film que anirà voltant pels cinemes de Catalunya Nord aquest mes de desembre té com a protagonista Kilian Jornet.

La Generalitat de Catalunya ha aprovat un Pla Director d'Urbanisme que redueix a la meitat els habitatges que es podien construir a la Costa Brava. Això vol dir que s'impedeix la construcció de 15.000 habitatges i es redueix en més de 1.000 hectàrees la superfície on es podria edificar.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé