Dimecres 27 de novembre del 2019

Aquest vespre se farà una reunió pública a Vinçà sobre les obres a la carretera 116 entre Illa i Prada.

La reunió d’informació és organitzada pels serveis de la Regió però les propostes ja són disponibles a internet, sobre el siti de la DREAL.

A Argelers de la Marenda ahir, l’elegida encarregada de l’urbanisme va dimitir de la seva delegació a la fi del Consell Municipal, per desavinences amb el batlle Antoine Parra sobre el dossier del Pla Local d’Urbanisme.

El batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, ha convocat la premsa per demà a les 11h del matí per anunciar la seva decisió de cara a les properes eleccions municipals. El més segur és que anunciï la seva intenció de presentar-se a la reel·lecció.

Per dissabte s’ha convocat a París una gran manifestació sota el lema « Per que visquin les nostres llengües » per defensar l’ensenyament de les llengües dites regionals, amb el suport de la FLAREP, « la Fédération pour les langues régionales dans l’Enseignement public » i de diputas com el bretó Paul Molac i el cors François Alfonsi.

La Comissió de Justícia i Llibertats del Parlament Europeu ha rebutjat debatre la inclusió dels CDR a la llista europea d'organitzacions terroristes.

L'advocat general del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, creu que la justícia espanyola no va emetre correctament l'euroordre contra Valtònyc. 

Rugbi a 15: l’USAP ha anunciat el fitxatge fins a la fi de la temporada d’un jove jugaire sud-africà per l’equip dels Espoirs. Jason Nel, és un segona linia, té 18 anys i ja mesura 2 m i 7 cm per 115Kg.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé