Divendres 22 de novembre del 2019

La sala nº2 del cinema Castellet de Perpinyà es va quedar petita ahir per la presentació de la Delegació del Consell per la República. A l’acte hi van participar la Presidenta de la delegació Júlia Taurinyà, el Vicepresident Joan Lluís Lluís, però també hi van intervenir dos membres del Consell : Carme Garcia i Lluís Llach.

L'expresident de l'Associació USAP, Bernard Llaona, va ser plaçat en guardia a vista ahir per la Policia Judicial de Perpinyà que investiga un possible cas de desviament de fons. Des del 2017 s’estan investigant transaccions entre els comptes de l'Associació USAP i els comptes personals de Bernard Llaona.

El Tribunal Correccional de Perpinyà va condemnar ahir 7 persones per haver organitzat rifles de manera fraudulenta. Els diners recollits no eren declarats com a receptes de jocs i els organitzadors tampoc havien pagat els impostos que pertocaven entre els anys 2015 i 2017.

Fort seguiment ahir de la vaga dels manipuladors ràdiografia del servei d’imatgeria mèdic i de la medicina nuclear de l’hospital de Perpinyà. Protestaven contra el pla d’urgència per l’hospital presentat per la ministra de la salut.

El president del Parlament Europeu, David Sassoli, va assegurar ahir que en cas que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea decideixi que Carles Puigdemont i Toni Comín han de ser reconeguts com a eurodiputats el Parlament ho acceptarà.

El Tsunami Democràtic ha emès un comunicat en què proposa al FC Barcelona i al Reial Madrid que durant el partit de futbol que els dos equips jugaran el 18 de desembre permetin de fer visible el missatge ‘Spain, sit and talk’ a les grades i al camp.

Segons una enquesta que va presentar ahir el Govern de la Generalitat i que ha fet el Centre d'Estudis d'Opinió, un 51,8% dels ciutadans de l’estat espanyol de fora de Catalunya estarien en contra del referèndum a Catalunya, mentre que un 36,2% hi estan a favor. Malgrat això, si s'arribés a convocar una consulta així que fos "legal i acordada", un 53,3% dels espanyols n'acceptarien el resultat.

Al País Valencià un diputat del partit Compromís va rebre fortes crítiques per parlar en català durant un Congrés d'Àrees Empresarials de la Comunitat Valenciana. E
Rugbi a 15: l'USAP jugarà diumenge a Aimé Giral contra Grenoble. Aquest partit de la 12a jornada de ProD2 es podrà seguir en directe per França3 a partir de 14h15.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé