Divendres 15 de novembre del 2019

Circulació complicada ahir a les carreteres de muntanya. Va nevar fort a la Cerdanya, al Capcir i a l'Alt Conflent.

El Consell per la República va oficialitzar ahir la creació d’una delegació a Perpinyà. Serà presidida per la periodista JúliaTaurinyà, i l’escriptor Joan-Lluís Lluís serà el vicepresident.

La Consellera de Presidència de la Generalitat i portaveu del Govern, Meritxell Budó i Pla va visitar ahir Catalunya Nord. Ahir al vespre Meritxell Budó va participar a la concentració convocada pel Comitè de Solidaritat Catalana al peu del Castellet per reclamar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats.


La consellera exiliada Clara Ponsatí va sortir lliure ahir de la seua compareixença davant la justícia escocesa. El jutge no li ha retirat el passaport i ara la pròxima vista del cas serà el 12 de desembre.

La justícia espanyola torna a relacionar amb terrorisme les manifestacions independentistes. Concretament un jutge de l'Audiència Nacional estudia agrupar tots els fets i aldarulls relacionats amb la sentència del judici del procés a Catalunya i convertir-ho en una macrocausa per terrorisme.
Esquerra Republicana de Catalunya manté el "no" a la investidura de Pedro Sánchez.

La Mediateca de Sant Esteve us convida, demà dissabte, a una conferència en imatges sobre « L’orígen del Parlament Català ».

 

A Perpinyà prop de 200 persones van respondre ahir a la crida dels sindicats per reclamar més mitjans pels hospitals, les cases de jubilats i els establiments de salut. reclamar la contractació de més personal.

L’estació d’Esquí del Puigmal tornarà a obrir d’aquí a un mes. L’estació va ser tancada l’any 2013 amb uns deutes de més de 5 milions d’€.

Rugbi a 15: decepció per l’USAP que ahir es desplaçava al camp d’Oyonnax, el líder de ProD2: una falta a l’últim segon va acabar donant la victòria a Oyonnax per 21 a 19.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé