Les Veus dels Pobles, és aquesta setmana a Emun FM

Les Veus dels Pobles, és aquesta setmana a Emun FM:

Emun Fm és la ràdio de referència a Albesa, Alfarràs, Alguaire, Almenar, Corbins i Torrefarrera, És el mitjà de comunicació local i de proximitat molt arrelat al territori i que proporciona una programació de qualitat, moderna i d'actualitat. 

Fa 15 anys es va crear aquest Consorci EMUN Terres de Ponent, per agrupar i professionalitzar les petites emissores, que només podien funcionar a determinades hores amb personal voluntari. Totes elles transmeten en xarxa, fent aportacions locals a la programació, però també participant en programes de ràdio en l'àmbit supracomarcal. En ser territori pla arriben a molt territori, a més dels 210 km dels seus termes, també s’escolten a les ciutats properes de Tàrrega, Mollerusa i inclús a la capital Lleida.

Emun FM Ràdio juga un rol rellevant en la promoció i dinamització del teixit comercial i empresarial dels municipis de la zona. 


 

El consorci Terres de Ponent està format per aquests municipis: Albesa (Noguerra), i Alfarrás, Alguaire, Almenar, Corbins, Torrefarrera (Segrià).

És una zona geogràfica amb molta història. Són terres històricament agrícoles, però també amb una important indústria, i no tan sols de transformació agrària, per la seva proximitat a Lleida, i també en un important enclavament d’autopistes. Hi ha un aeroport a Alguaire.

A l’Oest de Catalunya Sud, les comarques de la província de Lleida, la més gran de Catalunya Sud, es coneixen com la Terra Ferma, per la seva forta personalitat i empenta, ja que han encarat el futur (les que tenen menys atur) partint de la dura realitat d’una agricultura que han modernitzat, fa anys, amb gran potencial exportador, i que a més ha generat una important indústria de transformació.

Les Veus dels Pobles és una emissió de Gabriel Fleta Perbellini.

Les Veus dels Pobles

Les Veus dels Pobles
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Gabriel Fleta Perbellini