Les Veus dels Pobles, és a Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca:

Ràdio Vilafranca és l’emissora pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, gestionada per la societat municipal RTV Vilafranca. És un mitjà de comunicació professional, plural i participatiu que va ser creat l'any 1982 amb voluntat d'afavorir la diversitat comunicativa en l'àmbit local. Ràdio Vilafranca es pot seguir a l’Alt Penedès pel 107.8 de la FM i també a les comarques del Penedès i el Garraf, a través de la TNT, així com per Internet, en directe i a la carta. Aquesta societat també gestiona una emissora de TV, que es pot veure tant a Vilafranca del Penedès com a la seva àrea d’ influència per la TNT, des d’unes instal.lacions funcionals i ben céntriques a Vilafranca.

Uns mitjans de comunicació molt potents que viuen i informen tot el que passa a unes comarques molt actives, com són l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, en total uns 350.000 habitants, molts més a l’estiu pel caràcter turístic i de segona residència.

Vilafranca del Penedès és la capital de la comarca de l’Alt Penedès, molt activa econòmicament, tant per la seva agricultura i indústria, com pel sector serveis, ja que té una àmplia àrea d’influència comercial, per la seva estratègica situació i xarxa de comunicacions, a mig camí entre l’àrea de Barcelona i la de Tarragona, la Catalunya Central i la zona costanera del Garraf i Baix Penedès.

La seva comarca és la capital del món del Cava i té la denominació d´origen (AOP) de vins més extensa de Catalunya, amb un notable Museu del Vi. És una ciutat amb una intensa vida cultural i associativa, on se celebren importants fires, com la del Gall (per Nadal), Fires de Maig i altres com el Vijazz (juliol) i una Festa Major ( Sant Fèlix, final d´Agost) declarada Festa Patrimonial d´interès nacional. Mantenen una potent activitat castellera, amb vàries colles i diuen que tenen “la plaça més castellera” del món (la Plaça de la Vila).

Les Veus dels Pobles és una emissió de Gabriel Fleta Perbellini:

 

Les Veus dels Pobles

Les Veus dels Pobles
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Gabriel Fleta Perbellini