Les Veus dels Pobles, és a Antena Caro

Antena Caro:

Antena Caro és l’emissora municipal de Roquetes. Va néixer, com tantes, als principis dels anys 80, per la il·lusió i entusiasme de 4 joves, a les golfes de l’Ajuntament, que donà suport plenament a la iniciativa.
Actualment està en uns moderns estudis, en un edifici històric, antic seminari, que seria l’origen de l´Institut Químic de Sarrià ( IQS de Barcelona). Ara és Centre Cívic i Biblioteca. Ofereix una programació de 24 hores, al servei de la seva ciutat, molt disseminada en un extens terme, arribant inclús a la propera ciutat de Tortosa.

Roquetes, al Baix Ebre, va néixer al Segle XII, si bé va ser un raval de Tortosa fins al 14 d’Abril de 1850, que va assolir la seva independència., i l´any 1880, el rei Alfons XII li confereix el títol de ciutat.

Històricament va ser una vila agrícola, afavorida pel Canal de la Dreta de l´Ebre, des del segle XV. Actualment és una moderna ciutat, agrícola i industrial, amb tots els serveis, i és la seu de l’Observatori de l’Ebre, de gran importància científica,i Centre del Parc Natural dels Ports, de 35000 Ha repartides entre Catalunya, Aragó i València.

Les Veus dels Pobles és una emissió de Gabriel Fleta Perbellini:

 

Les Veus dels Pobles

Les Veus dels Pobles
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Gabriel Fleta Perbellini