L’informatiu del divendres 21 de desembre del 2018

  • S’ha acabat la vaga de la fam pels presos polítics catalans. Consideren que s’han aconseguit alguns dels objectius que s’havien fixat.

  • Jornada de manifestacions avui a Catalunya Sud en resposta a la celebració del Consell de Ministres Espanyol a Barcelona. S’esperen talls a la frontera durant tot el dia d’avui. Els nou líders independentistes empresonats han firmat una carta conjunta en la qual demanen que les mobilitzacions d'avui siguin "cíviques i pacífiques".

  • La portaveu de les Armilles Grogues, Priscilla Ludosky, participarà demà al bloqueig de la frontera a Catalunya Nord. Segons la ràdio francesa de Barcelona Equinox Radio, Ludosky es reunirà demà a Barcelona amb la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie. D’altra banda avui un grup d’Armilles Grogues de Catalunya Nord faran una marxa pacífica entre el peatge del Voló i el de la Jonquera per lliurar una flama simbòlica als manifestants de Catalunya Sud en suport als presos polítics.

  • Els Professors del col·legi Jean Moulin de Perpinyà van manifestar ahir en suport a una família albanesa amenaçada d’expulsió.

  • L'aparcament al centre de Perpinyà serà gratuït a partir de demà dissabte al migdia fins dimecres 26 de desembre a les 9 del matí.

  • Obertura demà de l’estació d’esquí de Formiguera. 60% de tot el domini esquiable serà obert, funcionaran un 80% dels remuntadors.

  • EL partit de Copa de França de futbol entre el Canet FC i el Mònaco es jugarà el 6 de gener en un estadi Gilbert Brutus ple a vessar.
    Mal dia per Martin Fourcade ahir a la prova d’esprint de Nove Mesto a la República Txeca. El nord-català va acabar a la 43ena posició.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé