David Bou presenta alguns temes que tracta La Directa.cat

A Barcelona, el Sindicat de Llogateres i la Xarxa d'Habitatge de l'Esquerra de l'Eixample denuncien que l’empresa Lioness Inversiones, vol expulsar el veïnat per convertir els habitatges en apartaments turístics a preus de luxe.
Crítiques del món rural a la Ruta 99 de la Generalitat Valenciana. La Ruta 99 és una iniciativa turística per tal de promocionar 24 municipis amb menys de 100 habitants i contribuir així a la lluita contra el despoblament. Però la població rural denuncia que la majoria de les polítiques públiques contra la pèrdua d'habitants als pobles se centren a incentivar el turisme, sense considerar les necessitats reals d'habitatge, treball o serveis.
Una nova columnista a la Directa: la nord-catalana, Dolors Serra, que en la seva primera columna fa un repàs de les conseqüències del 1 d’octubre 2017, al Principat i a Catalunya Nord, així com les repercussions del procés independentista. Dolors Serra escriu que “l’estratègia dels estats espanyol i francès és comuna i la nostra també ha de ser-ho, perquè la repressió que patim és sistèmica i essencial per a la seva pervivència”.
 

La Directa

La Directa
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió