INFORMATIU: Dimecres 07 de juliol de 2022

Avui ens hem d’esperar a tenir fortes pertorbacions a la circulació de trens. Els sindicats han convocat un dia de vaga per reclamar una alça dels salaris en un moment en què la inflació és constant.

Els casos positius de Covid-19 es multipliquen. Catalunya Nord compta ara amb 1.095 casos per 100.000 habitants, una alça de prop de 50 % en menys d’una setmana.

A partir de demà el risc d’incendis serà extremadament elevat a tot Catalunya Nord i particularment a la plana del Rosselló. 

Ahir es van declarar 3 nous incendis. Tots van cremar a la vora de carreteres o de l’autopista.

L’EFS, Establiment Francès de la Sang, informa de la necessitat de multiplicar les donacions de sang. Avui es podrà donar sang a la sala Arago d’Estagell entre les 3 i les 7 i mitja de la tarda.

El Tribunal General de la Unió Europea es pronunciarà avui sobre el recurs dels eurodiputats de Junts Carles Puigdemont i Toni Comín contra el Parlament Europeu. Van denunciar que inicialment l’Eurocambra va refusar de donar-los- el seu escó d’eurodiputats.

Els Dracs Catalans anuncien un nou fitxatge de cara a la temporada vinent. Es tracta de Tom Johnstone, té 26 anys, juga a l’ala per l’equip de Wakefield i fitxarà per 2 temporades.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció