INFORMATIU: Dimarts 05 de juliol de 2022

Avui acaba la llarga espera per conèixer els resultats del BAC. Tots els resultats seran publicats aquest matí (10h). 

Sant Miquel de Cuixà va tenir un paper en la lluita antifranquista sent un refugi per monjos de Montserrat expulsats cap a l’exili. L’antropòleg i escriptor Jordi Tomàs, fill d’un dels monjos refugiats, ha fet una llarga recerca recollint durant sis anys centenars de testimonis i arxius El llibre ‘Cuixà, exili i refugi, un testimoni al peu del Canigó (1965-1985)» és fruit d’aquest treball. El llibre es presentarà a la Llibreria catalana avui dimarts a les 18h30.

Ahir va tenir lloc a l’estat francès el primer consell de ministres després de la remodelació ministerial del govern d’Elisabeth Borne.Entre els nous ministres trobem un conegut a casa nostra. Es tracta de Jean-Christophe Combe, nou ministre de les Solidaritats, de l’Autonomia i de les persones handicapades. Combe va ser candidat a l’elecció municipal a Sant Cebrià del 2009 sobre la llista de Claudette Guiraud.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya portarà la llei que garanteix el català a l’escola davant del Tribunal Constitucional espanyol.

Mig miler de persones van manifestar ahir contra la presència del jutge del Tribunal Suprem Manuel Marchena al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Aquest dimarts s’inicien les obres de renovació de la pista d’atletisme del parc dels esports al barri del molí de vent de Perpinyà.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció