INFORMATIU: Divendres 01 de juliol de 2022

Els incendis d’Òpol i de Millars podrien ser apagats totalment avui. Els bombers han estat vigilant aquests sectors per evitar noves revifalles.

En aquests moments de canícules, sequera i d’incendis, els ecologistes demanen un canvi de política de mobilitat al Consell Departamental.

El Consell Departamental, reunit ahir en sessió plenària, va votar els comptes de gestió i els comptes administratius de l’any 2021.

L'Associació d’Amics de la Casa Macià organitza aquest cap de setmana un Aplec de cultura nacional, amb la col·laboració de l'Associació Casa Macià.

 Les xifres de la Covid-19 continuen a l’alça a Catalunya Nord. 18 malalts estan hospitalitzats a Perpinyà, 3 d’entre ells estan al servei de cures intensives.

Avui comença l'11a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Fins al 21 d’agost podreu assistir a 55 concerts i 50 activitats en 38 municipis del Principat de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord. 

Un altre festival comença avui, és la Festa del TC que torna després de 2 anys d’absència.

Demà els Dracs Catalans afrontaran el líder de la Superlliga Saint Hellens a l’estadi Gilbert Brutus. Podreu seguir aquest mat en directe per Ràdio Arrels a partir de les 17h40.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció