INFORMATIU: Dijous 23 de juny de 2022

Aquesta nit celebrarem la revetlla de Sant Joan, una nit festiva a tot el país.En aquest moment en què el ris d’incendis és força alt a Catalunya Nord i Sud, es demana molta prudència al moment de fer servir petards o coets.

L’Estat, la Regió i el Departament van signar ahir un conveni per permetre a tots els alumnes de Catalunya Nord de poder aprendre el català des de l’escola fins a la universitat d’aquí a 10 anys.

Vaga avui dels conductors d’autobús de la comunitat urbana de Perpinyà Mediterrani. La mobilització concerneix tant els autobusos de Sankéo a la vila de Perpinyà com la xarxa de transports entre els vilatges de la comunitat urbana i el transport escolar.

El consell municipal de Perpinyà va debatre ahir de la compra d’11 comerços del carrer de la Campana d’Or a Perpinyà per un grup de restauració halal. Louis Aliot afirma que aquest projecte és en total oposició amb els plans de la vila pel centre ciutat

D’altra banda, el consell municipal de Perpinyà va aprovar ahir la creació d’un concurs per decorar els balcons amb la bandera tricolor francesa.

És un aniversari polèmic que es prepara per aquest final de setmana a Perpinyà. L’any 2022 marca els 60 anys de la independència d’Algèria. L’ajuntament de Perpinyà ha decidit proclamar Perpinyà capital dels francesos d’Algèria. En resposta a l’ajuntament de Perpinyà el col·lectiu «per una història franco-algeriana no falsificada» convoca un homenatge a les víctimes de la guerra colonial, dissabte a les 11h a la Plaça de la Victòria de Perpinyà i una reunió pública diumenge al Casal.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé