INFORMATIU: Dimecres 25 de maig de 2022

Jean Castex torna a estar en terres catalanes després d’haver deixat el càrrec de primer ministre. Ahir ho va deixar clar ahir: No tornarà a ser batlle de Prada. 

Eleccions legislatives:La Nova Unió Popular Ecològica i Social que agrupa els principals partits d’esquerres, organitza avui un gran míting a Perpinyà. Els partits France Insoumise, Europa Ecologia Els Verds, el Partit Comunista, Génération.S i Génération écologique, presentaran els candidats a l’elecció legislativa. El míting començarà aquesta tarda a les 17h30 al peu del Castellet.

Ha acabat el Congrés departamental del SNUipp, el sindicat majoritari dels mestres d’escola. 

Avui comença a Argelers de la Marenda la 37a edició de les Trobades Cinémaginaire. Aquesta edició torna a la normalitat després de dos festivals marcats per la Covid-19.

L'Audiència de Girona ha absolt els set acusats dels atacs amb explosius al prostíbul Paradise de la Jonquera del desembre del 2012.

Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí tornen a tenir la immunitat provisional com a europarlamentaris. Ho acaba de decidir el Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

Esquerra, Junts, PSC i En Comú Podem han arribat a un acord sobre el català a l'escola. El pacte vol garantir la presència de la llengua catalana en l'educació, després de la sentència que obliga a un mínim del 25% de castellà a classe.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció