INFORMATIU: Dimarts 24 de maig de 2022

Un inici de foc a prop de la sortida de Perpinyà Nord a l’autopista va cremar ahir uns 400 metres quadrats de vegetació.

Aquest dimarts hi ha una crida a la vaga per als treballadors de les residències per gent gran ORPEA, a casa nostra hi ha un EHPAD d’aquest grup, és situat a Espirà de l’Aglí.

La prefectura ha publicat la llista provisional dels 45 candidats declarats per a la primera volta de les legislatives sobre les 4 circumscripcions.

Al Soler l’IDEM va inaugurar ahir els seus estudis audiovisuals que permeten realitzar continguts de realitat virtual augmentada, també es va llançar ahir la filial dedicada al metavers, és a dir un espai compartit entre artistes, desenvolupadors, sturt ups i estudiants. 

La SNCF aprofita el pont de l’ascensió per organitzar obres de manteniment a les seues instal·lacions el que provoca l’anul·lació de pràcticament tot el tràfic de trens entre Perpinyà, Montpeller i Tolosa.

La gendarmeria alerta de 4 queixes dipositades des de l’inici de l’any per conductors que han rebut pedres sobre el seu vehicle mentre circulaven per la 116 al nivell de Millars.

El festival Identi’CAT s’inicia demà, un dels plats forts enguany  serà el concert del grup Brams. La formació berguedana celebra 30 anys de la publicació del primer disc. 

Aquest cap de setmana a Monaco es va fer la primera etapa del “Mare Nostrum” una competició internacional a 3 bandes. Demà i dijous els nedadors seran a Barcelona abans d’arribar a Canet dissabte i diumenge al centre Arlette Franco.

Rugbi 13 - Els Dracs catalans han renovat el contracte del Matthieu Laguerre per dues temporades més, és a dir fins a la fi de l’any 2024.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció