INFORMATIU: Dilluns 23 de maig de 2022

L’USAP va perdre ahir al camp del Castres per 28 a 12. Un resultat que complica la permanència dels perpinyanesos al Top 14.

En rugbi a XIII els Dracs Catalans van guanyar dissabte al camp de Hull KR per 8 a 20. Els Dracs segueixen sòlids en aquest campionat.

La música encara sonava ahir a la nit a Mosset. Entre 60 a 80 persones participaven, des de divendres, en una rave-party al Coll de jau, al terme municipal de Mosset.

El Barcarès acollirà al setembre una escola de DJ. L’escola UCPA és una estructura única a l’estat francès i a tota Europa. 

El Grup Peralada és un grup empresarial empordanès que té presència en molts sectors com l’oci, la cultura, la indústria i la vitivinicultura. Justament l’empresa acaba d’invertir més de 40 milions d’€ en un nou celler, situat a prop del Castell de Peralada a l’Alt Empordà. 

El Parlament de Catalunya es prepara per registrar la proposició de la nova llei que vol blindar la immersió lingüística a l’escola. ERC, JUNTS, el PSC i els Comuns portaran el text avui al parlament perquè es pugui aprovar en el ple d’aquesta setmana.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció