INFORMATIU: Divendres 20 de maig de 2022

De nou la jornada d’avui serà molt calorosa amb temperatures de fins a 38 graus a Ceret, 34 a Perpinyà i Prada i fins a 28 a la Cerdanya.

La policia ha detingut el presumpte assassí del secretari judicial trobat mort a casa seua el passat 5 de febrer. 

El Consell Departamental ha presentat el projecte BiciTransCat, un projecte europeu per desenvolupar un nou eix de mobilitat sostenible transfronterer entre les comarques gironines i la Catalunya Nord. Aquest eix s’integra a la ruta EuroVélo8 que uneix Atenes, a Grècia, a Cadis, a l’estat espanyol.

Diumenge l’associació Alliance Ukraine Occitanie organitzarà un concert de corals, en suport als refugiats ucraïnesos. El concert de diumenge es farà a la Sala de Festes de Marquixanes

Les femenines del Sant Esteve XIII - Dracs Catalans, les Déesses, jugaran demà la final del campionat de França Elit de rugbi a XIII. Les perpinyaneses afrontaran el Racing Club Lescure Arthes al Parc dels esports de Narbona demà a les 15h30.

L’equip masculí dels Dracs també jugaran demà, en un horari poc habitual, les 13h30 al camp de Hull KR. 

En rugbi a XV l’USAP es prepara per a un desplaçament difícil al camp de Castres. Els occitans lluiten per la qualificació a les fases finals del Top 14 mentre que els catalans esperen sumar algun punt amb l’esperança de no baixar a Pro D2.

El partit Castres – USAP es jugarà diumenge a les 21h05.

L’USAP tancarà la temporada el 5 de juny a Aimé Giral contra Bordeus-Bègles.

Més esport femení amb el FC Barcelona que demà jugarà la final de la Lliga de Campions contra l’Olímpic Lionès. 

Futbol encara amb la Federació Catalana de Futbol que ha donat a conèixer la convocatòria pel partit entre les seleccions de Catalunya i Jamaica, que es disputarà el dimecres 25 de maig a Girona.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció