INFORMATIU: Dimarts 17 de maig de 2022

El catalanisme polític tindrà representació en les pròximes eleccions legislatives dels 12 i 19 de juny.Oui au Pays Catalan i Unitat Catalana s’han unit sota el nom de «Le Pays Catalan, c’est vous» i presentaran candidats a les 4 circumscripcions de Catalunya Nord.

A l’esquerra el Partit Socialista s’ha sumat a la Nova Unió Popular Ecològica i Social. Un pacte firmat a nivell estatal, però que costa aplicar a escala local. Segons aquest acord el Partit Socialista es queda sense cap candidat a Catalunya Nord. 

A principis del mes d’abril diverses gelades van tocar els cultius de fruita i verdura. Uns episodis que han posat alguns agricultors en dificultat després d’haver perdut bona part de la collita.

 La CGT convoca una concentració aquesta tarda per protestar contra el tancament de la botiga Orange del barri de la Porta d’Espanya a Perpinyà.

A Bèlgica el Tribunal d’Apel·lació de Gant dictarà avui la sentència sobre l’euroordre d’extradició del cantant de rap Valtònyc.

Un accident entre dos trens va fer un mort i més de 80 ferits ahir a Sant Boi de Llobregat, tocant a Barcelona.

Un tren de mercaderies i un tren de passatgers van xocar ahir a la tarda causant la mort del maquinista del tren de passatgers.

Era l’advocat penalista més conegut de Catalunya Nord. Etienne Nicolau va morir durant la nit de diumenge a dilluns a l’edat de 76 anys.

Els rumors semblen confirmar-se a l’USAP. El nou fitxatge argentí, Bautista Delguy va arribar al club a inicis d’any i ja estaria a punt de marxar cap a Clermont.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció