INFORMATIU: Dilluns 16 de maig de 2022

La mascareta ja no és obligatòria, des d’avui, als transports públics com els autobusos, els trens o els avions. Des d’avui les mascaretes només seran obligatòries als hospitals, els laboratoris, als centres mèdics i els allotjaments per a persones grans en situació de dependència, les Ehpad. 

Els productors de carxofes de la Salanca van manifestar dissabte davant del centre comercial Carrefour de Clairà. Reclamen un pagament just pels productors i un preu assequible pels consumidors.

Intervenció insòlita ahir pels bombers de Perpinyà. Van haver de despenjar un detingut de la presó de Perpinyà que estava bloquejat a 3 mestres d’alçada enmig de filferro de punxes. L’home va voler escalar un mur, no pas per escapar-se, sinó que volia recuperar un paquet llençat des de fora de la presó.

Justament aquest dissabte els vigilants van bloquejar el servei de dia de la presó durant uns instants. Van voler denunciar un cop més que el nombre de presos és molt superior a la capacitat d’acollida de la presó. 

Milers de persones van manifestar ahir a Puigcerdà contra la candidatura de Catalunya i Aragó per organitzar els Jocs Olímpics d’hivern del 2030.

Entre 5.000 persones, segons els organitzadors i 2.000 segons la policia local van exigir que el president de la Generalitat que es retiri la candidatura i que es plantegi un model diferent per al Pirineu.

Qui defensa la candidatura de Catalunya per a l’organització dels Jocs Olímpics d’hivern 2030 és el sector empresarial.

En Rugbi a XIII, dissabte els Dracs Catalans van guanyar còmodament contra Warrington per un resultat de 40 a 8. Els Dracs són a la segona posició del campionat de Superlliga.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció