INFORMATIU: Dijous 12 de maig de 2022

A les Caves Byrrh de Tuïr els investigadors segueixen treballant per aclarir les causes de l’incendi que va cremar durant la nit de dilluns a dimarts. 500 m² de teulada van ser totalment destruïts.

Les primeres cireres han arribat a la cooperativa de Ceret i com era d’esperar la producció ha patit aquest any una baixada important.

Aquest vespre tindrà lloc a Ceret una conferència que tractarà del futur de la cirera de Ceret de cara al canvi climàtic

3 malalts de Covid van morir ahir a l’Hospital de Perpinyà. El nombre d’hospitalitzacions va a la baixa. Avui comptem 187 persones hospitalitzades, són 10 de menys en 24 hores. 13 malalts són actualment en reanimació.

 

Els agricultors afectats per la gelada del mes d’abril encara poden demanar una indemnització complementària. Són concernits els pagesos assegurats contra el risc climàtic.

La indemnització màxima per cada cultiu no pot ser superior al 80 % de la pèrdua constatada per l’assegurança. La data de clausura de les demandes d’indemnització acabarà el 31 d’aquest mes.  

Conferència-debat «Ucraïna i Europa. Humanitats, cultura i media» , avui la Universitat de Perpinyà. A les 14h a l’amfiteatre Y de la Universitat, al 52 de l’avinguda Paul Alduy de Perpinyà.

L’Auditori de Girona acollirà aquest vespre el músic Goran Bregovic amb el sue últim treball «Tres cartes de Sarajevo». 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció