INFORMATIU: Dimarts 10 de maig de 2022

Important incendi aquesta nit a les caves Byrrh de Tuir amb uns 500 m2 afectats. Cap de les grans tines de fusta ha estat destruïda però sí una de les sales de les visites i el sostre.

Eleccions legislatives: El consell federal del Partit socialista nord català ha decidit, de moment, de rebutjar la Nova Unió Popular Ecologista i Socialista i així no seguir les demandes de les instàncies estatals del partit.

D’altra banda la diputada macronista Laurence Gayte no ha rebut la investidura per a la seua propia successió sinó que a la 3era circumscripció el candidat del partit del president serà Pierre Bataille el batlle de Fontrabiosa.

A Pollestres ahir una seixantena de treballadors de l’IME, Institut Medico Educatiu, “Les Peupliers”, estaven en vaga arran d’unes denúncies de maltractaments a través d’una carta anònima així com crítiques a les xarxes socials. 

Les xifres de la covid: Actualment a Perpinyà hi ha 193 persones hospitalitzades de les quals 15 al servei de reanimació. En les darreres 24h han mort 3 persones més amb la covid a Catalunya Nord.

A Catalunya Sud el Tribunal Superior de Justícia va exigir ahir a la Generalitat que compleixi en un termini màxim de 15 dies la sentència que imposa el 25% de castellà a les escoles i que s’estableixi les garanties de control corresponents.

Aquesta tarda, a partir de les 18h30 a l’auditori del conservatori de Perpinyà es proposa un concert en homenatge a tots els exiliats de diferents èpoques.

Rugbi 15- S’han publicat els horaris de la pròxima jornada del Top 14 i per primera vegada de la temporada l’USAP jugarà el diumenge a la nit, és a dir el partit triat per ser televisat a Canal plus.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé