INFORMATIU: Divendres 21 de gener de 2022

Catalunya Nord va igualar ahir el trist rècord de víctimes per Covid-19 amb 8 víctimes. 

A la Salanca està a punt d’obrir un nou centre de vaccinació. Aquest nou centre serà ubicat al centre comercial Salanca, a la Porta nº1. 

 El mes de febrer ens portarà uns canvis importants en el nostre dia a dia. El primer ministre Jean Castex va anunciar ahir la fi de diverses restriccions imposades per la crisi sanitària.

 Però abans de l’aixecament d’aquestes restriccions és previst que dilluns vinent, el 24 de gener, entri en funcionament el Pass Vaccinal. 

 Ja es pot tornar a circular sense limitacions a Catalunya Sud. El toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada ja no s’aplica després d’un mes de confinament nocturn.

Un centenar de persones van participar ahir a la marxa de torxes convocada pels sindicats de l’educació per protestar contra la gestió de la crisi sanitària als centres escolars.

Els bombers van intervenir ahir a la clínica Sant Pere de Perpinyà pel vessament de 500 ml de formol en un local del primer pis. L’incident no va tenir cap impacte sobre el funcionament de la clínica.

El sindicat CFDT de la policia municipal de Perpinyà acaba d’anunciar una jornada de vaga per diumenge. El sindicat posa a la llum les tensions que existeixen entre policies municipals i el batlle de Perpinyà. El sindicat assegura que Louis Aliot no ha complert amb diverses promeses que els hi va fer.

El Tribunal Suprem espanyol no ha acceptat cap dels recursos presentats contra els indults als líders independentistes. Aquests recursos van ser presentats per entitats o partits espanyolistes com l'entitat Convivència Cívica Catalana; els líders del partit Ciutadans, diversos diputats del PP i el partit feixista VOX.

Dol al Conflent amb la mort de l’antic batlle d’Escaró, Francis Martinez. Va ser batlle del municipi entre els anys 2003 i 2014. Francis Martinez ha mort a l’edat de 80 anys.

L’USAP jugarà demà un partit de copa d’Europa, la Challenge Cup. Perpinyà es desplaçarà al camp de Goucester.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció